Thermografie Sappemeer

Thermografie Sappemeer | Energiekeurplus

Energiekeurplus maakt warmteverlies zichtbaar met thermografie

Eergiekeurplus is specialist in thermografie in Sappemeer

Een inspectie met thermografie is de beste manier om warmteverlies door kieren en isolatieproblemen in gebouwen op te sporen.

Energiekeurplus brengt in met gebruik van thermografie luchtlekken en koudebruggen duidelijk zichtbaar in beeld. Een warmtebeeldfoto maakt warmteverschillen zichtbaar, Waardoor onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk worden.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Sappemeer. Een thermografische inspectie van Energiekeurplus geeft helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie in Sappemeer steeds verder stijgen kan thermografie zich snel terug verdienen.

Energiekeurplus is specialist thermografie in Sappemeer

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf (level 2) en is in bezit van een geavanceerde warmtebeeld camera. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, schimmelvorming, lekken in vloerverwarmingen en – platte daken in Sappemeer. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. Bovendien kan Energiekeurplus door haar ervaring en uitgebreidde netwerk vaak ook helpen bij het oplossen problemen.

Dus wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografische inspectie!

Datum 19 juli 2015 Energielabel Friesland