Leek Thermografie

Eergiekeurplus is specialist in thermografie in Leek

Thermografie Leek

Thermografie is dé manier om warmteverlies in gebouwen op te sporen. Energiekeurplus brengt met gebruik van thermografie luchtlekken en koudebruggen duidelijk zichtbaar in beeld. Een warmtebeeldfoto maakt warmteverschillen zichtbaar. Zo worden onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven. Een thermografische inspectie van Energiekeurplus geeft helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie de afgelopen decennia enorm zijn gestegen kan een thermografie inspectie zich snel terug verdienen.

Energiekeurplus is specialist thermografie in Leek

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf (level 2) en is in bezit van een geavanceerde warmtebeeld camera. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, schimmelvorming, lekken in vloerverwarmingen en – platte daken in Leek. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. Bovendien kan Energiekeurplus door haar ervaring en uitgebreidde netwerk vaak ook helpen bij het oplossen problemen.

Dus wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografische inspectie!

Datum 13 december 2015 Energielabel Friesland