Energielabel VVE

Energielabel VVEEnergiekeurplus voorziet een vve van een energielabel vve

Als koper van een woning heb je recht op een energielabel en als verkoper ben je verplicht een energielabel te overhandigen.

Geen energielabel,  geen verkoop

Bovendien is het per uiterlijk 1 januari 2013 niet meer mogelijk om een woning  zonder energielabel te verkopen. De notaris mag bij afwezigheid van een energielabel de akte niet meer passeren. Hierdoor is wordt het onmogelijk om zonder energielabel de eigendom van de woning te laten overgaan van de verkoper naar de koper. Dit geldt ook voor appartementen van leden van een vereniging van eigenaren (VVE).

Geen energielabel?

Hebben de woningen in jouw VVE in Groningen, Friesland of Drenthe nog geen energielabel? Neem Energiekeurplus in de hand als partner! Energiekeurplus kan vakkundig en vlot een energielabel voor deze woningen verzorgen. Leden van een VVE kunnen, individueel of gezamenlijk, een energielabel op laten stellen. Zo kunnen zij hun woning ook in de toekomst zonder problemen kunnen blijven verkopen of verhuren.

Energielabel VVE

Doordat de woningen binnen één VVE vaak veel overeenkomsten hebben, kan het zeer interessant zijn om met alle woningen binnen jouw VVE door Energiekeurplus te laten voorzien van een verplicht energielabel. Wij werken graag voor VVE’s en bieden dan ook interessante kortingsmogelijkheden! Neem gerust contact op en vraag een offerte voor een energielabel voor de woningen van jouw VVE aan.

Op het energielabel staat onder meer een overzicht van energiebesparende maatregelen die niet, of slechts gedeeltelijk in de woning aanwezig zijn. Het energielabel vertelt niet wat de kosten, de opbrengsten en de comfortverbetering zijn van energiebesparende maatregelen die je neemt. Wil je daar wel meer over weten, dan kun je een uitgebreid energieadvies aanvragen.

Energieadvies VVE

Een energieadvies is een uitgebreid adviesrapport energiebesparing met verbetermaatregelen, speciaal toegesneden op jouw woning en jouw gezinssituatie. Verder bevat een energieadvies een gratis verplicht energielabel. Dus wil je de woningen binnen je VVE voorzien van een verplicht energielabel en tegelijk de maandelijkse lasten van de leden helpen verlagen, door het uitvoeren van energiebesparende maatregelen? Vraag dan een offerte voor een energieadvies aan! Ook hierbij zijn voor VVE’s interessante kortingen mogelijk!

Energiekeurplus

Energielabel Friesland is onderdeel van Energiekeurplus, de partner van VVE’s in energiebesparing, energielabel, energieadvies, thermografie, zonnepanelen en isolatieadvies. Wij werken op afspraak in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe.

Datum 11 januari 2017 Energielabel Friesland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.