Energielabel aan huis

Energielabel aan huis Groningen

Energielabel aan huis GroningenEnergielabel verplicht

Sinds 1 januari 2015 is het verplicht om bij verkoop van een woning een definitief energielabel te overhandigen. De ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) controleert op de aanwezigheid van een geldig energielabel op het moment van overdracht een woning. Wanneer dit niet het geval is loop je het risico op een boete van €405!

Energielabel online

Om woningen bij verkoop snel en zéér voordelig van een definitief energielabel te voorzien biedt Energiekeurplus energielabel online aan. Dit is een snelle en zeer voordelige methode om in het bezit te komen van het verplichte energielabel. De kosten van een energielabel online zijn slechts €7,00!

Om gebruik te kunnen maken van energielabel online ga je naar www.energielabelvoorwoningen.nl, hier controleer je de gegevens van je woning en je past deze waar nodig aan. Hiervoor verzamel je bewijs in de vorm van foto’s, facturen en bouwtekeningen. Tenslotte selecteer je Energiekeurplus als Erkend deskundige voor de controle en registratie van je energielabel.

Energielabel aan huis in Groningen

Wij merken dat het soms moeilijk is om bewijs aan te leveren voor energiebesparende maatregelen. Het is mogelijk dat er in het verleden isolatie is aangebracht maar dat hier geen foto of factuur van beschikbaar is. Wil je een juiste weergave van het energielabel van je woning omdat dit belangrijk is in verband met de verkoopbaarheid van je woning? Maak dan gebruik van  Energielabel aan huis. Een Erkend deskundige komt bij je thuis en verzamelt samen met je het benodigde bewijsmateriaal om het juiste energielabel af te melden.

Voorwaarden Energielabel aan huis Groningen

  • De hoofdeigenaar van de woning is tijdens de woningopname aanwezig.
  • De hoofdeigenaar van de woning heeft een geldig DigiD.
  • Het adres is in Groningen of op maximaal 15km van de stad Groningen.

Voordelen Energielabel aan huis Groningen

Je ontvangt na een bezoek van een ervaren Erkend deskundige snel, gemakkelijk en voordelig het juiste definitief energielabel. Zo kun je zonder gedoe je woning kunt verkopen zonder je zorgen te maken over een mogelijke boete achteraf. De kosten van een Energielabel aan huis in Groningen zijn slechts €49!

De kosten van een Energielabel aan huis in Groningen zijn slechts €49.
Voor een spoedopdracht brengen wij €10 extra in rekening.

Ja, ik wil graag een Energielabel aan huis in Groningen aanvragen!

Spoed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datum 1 november 2015 Energielabel Friesland