Energielabel Alfa Laval Groningen

Energiekeurplus voorziet het bedrijfsgebouw van Alfa Laval in Groningen van een energielabel

Energielabel Alfa Laval in Groningen

Energiekeurplus heeft opdracht gekregen om het bedrijfsgebouw van Alfa Laval in Groningen te voorzien van een energielabel. Het gebouw van bijna 15.000m2 aan de Peizerweg 97 waar tot eind 2015 warmtewisselaars werden geproduceerd is gesloten door het Zweedse concern en zal worden verkocht.

Sluiting vestiging Groningen

Alfa Laval nam in 2007 de Machinefabriek Helpman over. Deze machinefabriek bestond al sinds 1924. De sluiting van de vestiging aan de Peizerweg in Groningen en het verhuizen van de productie naar het buitenland 8 jaar later was een klap voor ruim 90 medewerkers en 50 uitzendkrachten. Eerder werd in 2004 in Groningen al een andere vestiging van Alfa Laval in de Oosterparkwijk gesloten. Op deze locatie heeft inmiddels sloop van de bedrijfsgebouwen plaats gevonden om woningbouw door de gemeente mogelijk te maken.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Datum 17 juni 2016 Energielabel Friesland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.