Energiebesparing MKB

 Clean Campagne | Energiebesparing MKB

Energiekeurplus geeft als Clean Coach advies over energiebesparing aan het MKB

Energiebesparing & duurzaamheid MKB

Energiekeurplus heeft zich aangesloten bij de CleanCampagne. De CleanCampagne is een initiatief van Energy Valley Topclub en de Natuur en Milieu Federatie Groningen dat wordt gesteund door de gemeente- en de provincie Groningen.

CleanCoach

Als CleanCoach helpt Energiekeurplus het MKB, instellingen en sportclubs in de provincie Groningen met het verbeteren van hun prestaties op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing.

MKB bedrijfsscan

Door middel van een bedrijfsscan brengt Energiekeurplus de huidige situatie op het gebied van duurzaamheid en de CO2 footprint in kaart. Vervolgens geeft Energiekeurplus een advies in de vorm van een heldere rapportage over hoe de prestaties van het bedrijf, de club of instelling te verbeteren zijn.

Een mooie mogelijkheid om te verduurzamen én op de kosten van het energieverbruik te besparen! Zeker omdat deelnemers aan de CleanCampagne, met gebruik van een voucher, een korting van €400 op de scan ontvangen!

Deelnemers aan de scan van de CleanCampagne die investeren in energiebesparing en duurzaamheid worden na afloop beloond met promotie op onder meer de LED-borden van FC Groningen en de Gasterra Flames tijdens thuis wedstrijden. Zo kunnen zij mooi hun “groene imago” uitdragen. 

Bovendien ontvangen deelnemers van de CleanCampagne tot en met eind 2015 een gratis abonnement op de milieubarometer. Dit is een interessante tool waarmee zij de prestaties van hun bedrijf op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid kunnen monitoren en vervolgens verbeteren.

Wordt ook Clean

Wil je weten hoe het er in jouw bedrijf, club of instelling voor staat op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid? Of wil je gewoon op de kosten van het energieverbruik besparen? Doe mee! Neem contact op met Energiekeurplus en vraag een scan en een voucher ter waarde van €400 aan.

Datum 4 oktober 2015 Energielabel Friesland