Energiebesparen

Energiebesparen Groningen

Energiebesparen in Groningen met een energieadvies van Energiekeurplus

Energiebesparen in Groningen

Energiebesparen begint met een energieadvies van Energiekeurplus,
dé specialist in energiebesparing in Groningen, Friesland en Drenthe.

Energiebesparen met isolatie

De energiekosten zijn de laatste jaren sterk gestegen, en maken een steeds groter deel uit van de totale maandelijkse lasten. energiebesparen door je huis te isoleren is dan ook de meest rendabele investering die je kunt doen! De kosten van energiebesparende maatregelen heb je vaak al in een paar jaar terug verdiend. Vanaf dat moment maak je dus iedere maand winst!

Energiebesparen met andere maatregelen

Naast isoleren kun je ook energiebesparen door isolatieglas of een energie zuinige CV-ketel te laten plaatsen. Daarnaast bestaan er ook minder bekende manieren waarmee je veel energie kunt besparen zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een warmtepomp of het optimaal inregelen van je bestaande verwarmingsinstallatie.

Zelf energie opwekken

Naast energiebesparen is het ook mogelijk om met zonnepanelen of een zonneboiler zelf energie op te wekken. De prijzen van zonnepanelen zijn in de afgelopen jaren sterk gedaald. Bovendien kunnen particulieren de Btw op de aanschaf van zonnepanelen terugvorderen bij de Belastindienst. Dit scheelt maar liefst 21% op de aanschafkosten van zonnepanelen en de overige materialen. Hierdoor wordt het nog interessanter om op je energierekening te besparen door zelf duurzame energie op te gaan wekken met zonnepanelen.

Energiebesparen in scholen en bedrijven

Voor scholen, bedrijven en instellingen valt er vaak veel energie te besparen op verlichting.
Door het plaatsen van energiezuinige verlichting bespaar je niet alleen veel energie. De juiste verlichting is gezond en werkt bovendien prestatieverhogend. Leer- en werkprestaties worden met gebruik van de juiste verlichting bevorderd. Vermoeidheid, verzuim en ook depressies kunnen door de juiste keuze in verlichting worden voorkomen. Tel uit je winst!

Wie energie bespaart heeft de toekomst

Energiebesparen doe je niet alleen voor je portemonnee. Energiebesparen is leuk en het werkt vaak aanstekelijk in straten, buurten en dorpen. Bovendien is energiebesparen goed voor het milieu doordat je minder van het broeikasgas CO2 uitstoot. Hierdoor help je de opwarming van de aarde tegen te gaan. Door energie te besparen help je ook je kinderen, door een gezondere wereld aan ze achter te laten.

Energie besparen? Energiekeurplus

Wil je grip op je energiekosten? Wil je weten waar voor jou de grootste energiebesparing te halen valt en welke investering dit met zich mee brengt? Vraag een energieadvies aan bij Energiekeurplus.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is dé specialist in energiebesparing, energielabel, energieadvies, thermografie, zonnepanelen en isolatie. Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

energieprijzen vergelijken

Datum 31 oktober 2015 Energielabel Friesland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.