Gratis energieadvies Assen

Gratis energieadvies Assen via Energiekeurplus

Gratis energieadvies Assen

Woningeigenaren in de gemeente Assen ontvangen een gratis uitgebreid energieadvies ter waarde van €250! Dit aanbod van Energiekeurplus wordt mogelijk gemaakt door een tijdelijke stimuleringsregeling van de gemeente Assen met als doel woningeigenaren te helpen met het besparen van energie in hun woning.

Energiebesparing, steeds belangrijker

De energielasten van woningen zullen in de toekomst een steeds groter deel van de totale woonlasten gaan uitmaken. De afgelopen 10 jaren zijn de energielasten al meer dan verdubbeld en deze stijging zal zich hoogst waarschijnlijk doorzetten. Het belang van energiebesparing wordt dan ook steeds groter.

Energiebesparen, Energiekeurplus weet waar

In woningen is vaak een besparing van wel 30% op de energiekosten mogelijk.
Door isolatie van dak, gevel en vloer kunt je vaak vele honderden euro’s per jaar op je energierekening besparen! Laat ons helpen uitvinden waar je energie kunt besparen.

Het Energieadvies

Het doel van Energiekeurplus is om het zo makkelijk mogelijk te maken om energie te besparen in je woning. Nadat je je hebt aangemeld nemen wij contact op om een afspraak voor een woningopname te maken. Onze gecertificeerde EPA adviseur komt langs om je woning volledig te onderzoeken op energiebesparende mogelijkheden, deze woning opname duurt ongeveer 1,5 uur.

Onze energieadviseur stelt vast welke isolatie, ventilatie en verwarmings- en warmwaterinstallatie in je woning aanwezig zijn. Verder berekent hij de oppervlaktes van de vloer, het dak, de gevels, ramen en deuren van de woning. Vervolgens bekijkt hij wat je kunt doen om energie te besparen en om een hoger woon comfort te bereiken.

Energieadvies met gratis energielabel

Dit alles werkt hij uit in een uitgebreide energieadvies rapportage. In dit energieadvies staan concrete maatregelen die bij jouw woning en woonsituatie passen. Bovendien kan Energiekeurplus adviseren waar je de energiebesparende maatregelen kunt laten uitvoeren en wijzen wij altijd op eventuele subsidie mogelijkheden. Het advies is geheel gratis door een stimulerings regeling van de gemeente Assen en is geheel vrijbijvend.

Voordelen energieadvies Assen

  • Gratis Energieadvies!
  • Gratis hulp van Energiekeurplus bij het uitzoeken en aanvragen van relevante subsidies
  • Begeleiding bij de uitvoering van energiebesparende maatregelen.
  • Deelname is geheel vrijblijvend en verplicht tot niets.

Voorwaarden energieadvies Assen

Gratis energieadvies Assen

  • Je woont in Assen
  • Je bent eigenaar van de woning
  • De woning is voor 1995 gebouwd
  • De woning maakt deel geen uit van een VVE
  • Je hebt nog niet eerder een energieadvies laten opstellen

Ja, ik wil een gratis energieadvies aanvragen!

Datum 8 maart 2020 Energielabel Friesland