Home » Energieadvies » Energieadvies woning

Energieadvies woning

Wij geven energieadvies op basis van een uitgebreid onderzoek van je woning met blowerdoor, thermografie en kunstmatige rook. In een helder adviesrapport laten we precies zien waar bij jou in huis onnodig warmte verloren gaat, en waar de kansen voor verduurzaming te vinden zijn. Door de aangetroffen warmtelekken in je huis te verhelpen voorkom je tochtklachten, en kun je drastisch op de kosten van je energieverbruik besparen. Met de huidige energiekosten verdien je een onderzoek dan ook bliksemsnel weer terug!

Gericht besparen begint met een goed energieadvies voor jouw woning

Ons energieadvies laat precies zien welke energiebesparende maatregelen voor jouw woning het meest effectief zijn. In ons adviesrapport laten we alle afwijkingen die we tijdens het onderzoek met gebruik van thermografie en kunstmatige rook hebben aangetroffen. Bovendien bevat ons rapport een prioriteitenlijst die je kunt gebruiken als basis voor een stappenplan voor energiebesparing in huis. De meest rendabele maatregelen laat je het eerste uitvoeren en iets minder effectieve maatregelen komen een jaartje later aan bod.

Thermografie Friesland

Thermografie Friesland is ITC Level 3 gecertificeerd expert in energiebesparing, thermografie en blowerdoor. Wij werken voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij geven energieadvies bij woningen, kantoren en bedrijven, ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe.