Energieadvies

Energielabel Friesland is specialist in energieadvies Energieadvies geeft grip op energie

De energielasten van bedrijven, scholen, zorgcentra, sporthallen, zwembaden en van woningeigenaren zijn decennia lang sterk gestegen. Gemiddeld met maar liefst 8%, zij maken daardoor een steeds groter deel uit van de totale kosten. Vandaar dat een deskundig energieadvies steeds belangrijker is geworden! 

Energiebesparing

In een energieadvies geeft Energielabel Friesland diverse mogelijkheden om de kosten van het energieverbruik te verlagen. Uit onze ervaring blijkt dat een energiebesparing van 30 tot wel 70 procent vaak haalbaar is, waardoor de kosten van een advies zich al snel terug verdienen.

Energieadvies bedrijf

Energielabel riesland toont precies welke energiebesparende maatregelen in uw gebouw het meest rendabel zijn. Ons advies over energiebesparing bevat een verplicht energielabel en een aantal pakketten met energiebesparende maatregelen. Verder geeft een energieadvies de kosten en terugverdientijden van de geadviseerde maatregelen weer.

De overheid stimuleert bedrijven die willen investeren in energiebesparing of duurzame energie met een interessante belastingaftrek regeling, de EIA. De kosten van een advies van Energielabel Friesland vallen onder de EIA en kunnen van de fiscale winst worden afgetrokken.

Energieadvies woning

Een advies van Energielabel Friesland laat zien welke energiebesparende maatregelen bij jou thuis het meest rendabel zijn. Het bevat een energielabel en een aantal pakketten met energiebesparende maatregelen. Verder geeft het advies de kosten en terugverdientijden van deze energiebesparende maatregelen weer. Een advies is dan ook zeer geschikt als uitgangspunt voor een stappenplan voor energiebesparing. De meest rendabele maatregelen komen het eerst aan bod en de wat minder effectieve maatregelen volgen een jaartje later.

Certfificeringen

Energielabel friesland is gecertificeerd EPA-W en EPA-U adviseur en voorzien woningen en ultiliteitsgebouwen van een energielabel of een advies over energiebesparing. Het doel van Energielabel Friesland is om onze klanten te voorzien van een helder advies met uitvoerbare energiebesparende maatregelen. Energielabel Friesland wil haar klanten graag bijstaan bij de uitvoering van deze maatregelen, door het leveren van scherpe offertes van betrouwbare partnerbedrijven. Tenslotte wijzen wij altijd op eventuele subsidies of mogelijkheden voor voordelige financiering.

Energielabel Friesland

Energielabel Friesland is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en professionele markt. Wij zijn expert in energiebesparing en thermografie (ITC Level 3 gecertificeerd) en een blowerdoortest, en partner van woningeigenaren, bedrijven, instellingen en overheden in Groningen, Friesland en Drenthe.

De kosten van een energiebesparingsadvies voor een woning zijn €250 inclusief Btw en voorrijkosten. Wanneer er geen kopieën van tekeningen beschikbaar zijn brengen wij €15 in rekening. Voor een energieadvies voor een utiliteitsgebouw geven wij graag een offerte op maat!

Ja, ik wil graag een energiebesparingsadvies aanvragen!

    Tekeningen niet beschikbaar

    Datum 24 september 2020 Energielabel Friesland