Energiecoach

Energiekeurplus is energiecoach in Groningen

Energiecoach Groningen

Energiekeurplus maakt energiebesparen makkelijk!
Energiekeurplus is energiecoach voor woningeigenaren in Groningen, Friesland en Drenthe die gebruik willen maken van een voordelige duurzaamheidslening voor energiebesparing. Als energiecoach maakt Energiekeurplus het woningeigenaren zo makkelijk mogelijk om thuis flink energie te besparen. Het doel is minstens een groen energielabel C en een verbetering van de energie index van 0,75. Dit is besparing van minimaal 30% op de energiekosten!

De energiecoach helpt je energiebesparen

De energiecoach begeleidt woningeigenaren van de aanvraag van een duurzaamheidslening tot de uitvoering van de energiebesparende maatregelen. Als energiecoach helpt Energiekeurplus bij het aanvragen van de duurzaamheidslening en eventuele subsidie. Ook verzorgen wij als energiecoach scherpe offertes voor onder meer spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zonnepanelen of een zonneboiler. Bovendien ziet Energiekeurplus toe op een vlekkeloze uitvoering van de werkzaamheden.

Energiebesparen met de energiecoach?

Wanneer je gebruik wilt maken van een goedkope duurzaamheidslening in Groningen, Friesland of Drenthe voor energiebesparing kun je Energiekeurplus gratis inschakelen als energiecoach. Voorwaarde is dat je door Energiekeurplus een energieadvies (maatwerkadvies) laat opstellen, dit energieadvies is verplicht voor de aanvraag van een duurzaamheidslening.

Energieadvies

In een energieadvies laat Energiekeurplus uitgebreid zien welke energiebesparende maatregelen in jouw woning het meest effectief zijn. Verder is in een energieadvies te lezen welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn, welke besparingen ze opleveren en wat de kosten en terugverdientijden ervan zijn.

Subsidie energieadvies

In de provincie Groningen bestaat een subsidie van €250 op dit energieadvies wanneer deze wordt gebruikt voor de aanvraag van een duurzaamheidslening. Door gebruik te maken van deze subsidie is een energieadvies van Energiekeurplus voor inwoners van de provincie Groningen helemaal gratis!

De duurzaamheidslening is aan te vragen tot en met 31 augustus 2014, dus wil je flink op je energiekosten besparen? Vraag dan nu een energieadvies aan en profiteer volop van de expertise van Energiekeurplus.

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren en overheden in energiebesparing, energielabel, Blowerdoor & thermografie. Energiekeurplus werkt in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Datum 3 januari 2016 Energielabel Friesland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.