Advies zonnepanelen

Advies zonnepanelen Groningen

Advies zonnepanelen Groningen

Gratis advies over zonnepanelen

Zonnepanelen staan volop in de belangstelling! Geen wonder want de prijzen zijn flink gedaald en de kosten van energie stijgen maar door. Bovendien is een energiezuinig huis met zonnepanelen en een groen energielabel aantrekkelijk voor kopers; het wordt sneller verkocht en de verkoopprijs ligt hoger.

Advies zonnepanelen

Het aanschaffen van zonnepanelen is een flinke investering die je niet zomaar doet. Waarop moet je letten, en wat is voor jouw de beste keuze? Is je dak wel geschikt voor zonne-energie? Zijn er aanpassingen in de meterkast nodig? Na een gratis advies* van Energiekeurplus weet je het!

Scan zonnepanelen

Tijdens een advies  over zonne-energie van Energiekeurplus gaan we eerst, door middel van een snelle scan na of de oriëntatie van het dak geschikt is. Verder vragen we om een jaaropgave van het energieverbruik toe te sturen. Aan de hand van deze scan gaan we na of het plaatsen van zonnepanelen in jouw situatie interessant is en, zo ja; hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om het elektriciteitsverbruik zoveel mogelijk te reduceren.

Woningopname en advies over zonnepanelen

Wanneer de situatie geschikt is om panelen te plaatsen komen we persoonlijk langs om de situatie nauwkeurig te op te nemen. Tijdens deze woningopname bekijken we hoeveel panelen er werkelijk op het dak passen, of er risico op schaduwwerking bestaat en welke aanpassingen er in de meterkast moeten worden gemaakt.

Offerte zonnepanelen

Aan de hand van de woningopname verzorgen wij via een gerenommeerd leverancier van zonnepanelen een scherpe offerte op maat met heldere informatie. Bij akkoord worden de zonnepanelen in overleg geplaatst door specialisten.

Gratis advies over zonnepanelen:

 •   Gratis advies*
•   Woning opname door specialist
•   Bepaling van het meest rendabele aantal panelen
 •   Tips over eventuele subsidiemogelijkheden
•   Scherpe offerte van een gerenommeerde leverancier

* Aan een advies over zonne-energie zijn in principe geen kosten aan verbonden. De kosten á € 90,- incl. btw, betaal je alleen als het dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen maar wanneer je besluit om geen panelen via Energiekeurplus aan te schaffen.

Ja, ik wil graag een gratis advies over zonne-energie aanvragen!

Datum 8 maart 2020 Energielabel Friesland